“Oila — bu suyanch tog‘ing, yuraging tinchligi va har doim seni kutadigan yagona joy”
Sila bu gapga qo’shilaslami qizla🥹
Rasmlarimizaga nechi🥰
Reaksiya qoldirila😌
Sila bu gapga qo’shilaslami qizla
Rasmlarimizaga nechi
Reaksiya qoldirila
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤553👍43💘42🥰25🤩13👏8🔥7🎉6
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#Xamirlitaom
Jaydari Pitsa😎
✅Kerakli masalliqlar:
Sut 200ml
Droja 1choy qoshiq
Shakar 1choy qoshiq
Tuz 1choy qoshiq
Un keraklicha
Yog’ 3-4oshqoshiq
Nachinkasi uchun:
Farsh 300gr
Piyoz 2ta
Sasiska xohishga ko’ra
Pomidor 2ta
Sho’r bodring 2ta
Qizil va yashil balgarskiy 0,5tadan
Sir ta’bga ko’ra
🔷Tayyorlanishi:
Iliq sutimizga, droja, tuz va shakar solib, 5minut olib qo’yamiz. Tingan aparamizga yog’ va azginadan un solib yumshoq xamir qoramiz. Eng asosiy qoida, yaxshilab unlarini yedirvorishimiz kerak. Ustini strechlab oshirishga xaladilnikka olib qo’yamiz. Nachinkasi uchun, mayda kubik to’g’ralgan piyoz va farshni qizigan yog’da ziravorlar bilan qovurib olamiz. Manniy krupada xamirni yoysez, xuddi pitsareallyade usti kumir-kumir bo’lib chiqadi. Chetlariga xohishga ko’ra, videoda ko’rsatilgandek sasiska solib, ichiga ketchup, keyin qovurilgan nachinka, ustidan parrak kesilgan pomidor va o’rtacha kattalikda qizil va yashil balgarskiy, mayda kubik to’g’ralgan sho’r bodring sepib, xuddi videoda ko’rsatilgandek, sosiskalarimizani burab chiqamiz. Chetiga tuxum sarig’i va kunjut sepib, 180gradusda 25-30minut duxovkaga yuvoramiz.
Xohishga ko’ra dekor qilamiz. 😍
Yoqimli ishtaha💖
Telegram | Instagram | YouTube
Jaydari Pitsa
✅Kerakli masalliqlar:
Sut 200ml
Droja 1choy qoshiq
Shakar 1choy qoshiq
Tuz 1choy qoshiq
Un keraklicha
Yog’ 3-4oshqoshiq
Nachinkasi uchun:
Farsh 300gr
Piyoz 2ta
Sasiska xohishga ko’ra
Pomidor 2ta
Sho’r bodring 2ta
Qizil va yashil balgarskiy 0,5tadan
Sir ta’bga ko’ra
🔷Tayyorlanishi:
Iliq sutimizga, droja, tuz va shakar solib, 5minut olib qo’yamiz. Tingan aparamizga yog’ va azginadan un solib yumshoq xamir qoramiz. Eng asosiy qoida, yaxshilab unlarini yedirvorishimiz kerak. Ustini strechlab oshirishga xaladilnikka olib qo’yamiz. Nachinkasi uchun, mayda kubik to’g’ralgan piyoz va farshni qizigan yog’da ziravorlar bilan qovurib olamiz. Manniy krupada xamirni yoysez, xuddi pitsareallyade usti kumir-kumir bo’lib chiqadi. Chetlariga xohishga ko’ra, videoda ko’rsatilgandek sasiska solib, ichiga ketchup, keyin qovurilgan nachinka, ustidan parrak kesilgan pomidor va o’rtacha kattalikda qizil va yashil balgarskiy, mayda kubik to’g’ralgan sho’r bodring sepib, xuddi videoda ko’rsatilgandek, sosiskalarimizani burab chiqamiz. Chetiga tuxum sarig’i va kunjut sepib, 180gradusda 25-30minut duxovkaga yuvoramiz.
Yoqimli ishtaha💖
Telegram | Instagram | YouTube
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤234👍31💘10🔥8👏6🎉3
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Tovuqli zapekanka😎
✅Kerakli masalliqlar:
6 ta Tovuq qanotchalari
1 ta piyoz
3 zubchik chesnok
Limon suvi
100 ml tamat soki
3 ta tuxum
1 bog’ shpinat
200 ml Smetana
100 gr eridigan sir
Yog’
Ziravorlar
🔷Tayyorlanishi:
Tovuq qanotchalarani yaxshilab yuvib ustidan mayda to’g’ralgan piyoz va chisnok , ustidan limon suvi , yog’ tamat soki va zirovorla qo’shib marinovka qivolamiz. 1 soat marinovka bo’lishini kutamiz.
Mahsus duxovka uchun idishimizga solib marinovka bo’gan qanotchalarimizi solib ustidan quyish uchun sous tayyorlab olamiz.
Sous uchun :
3 ta tuxum ustidan smetana va shpinat solib blendir qilib olamiz. Shunaqa yashil sousimizi tovuqlarimiz ustidan quyib 180 gradusga 15-20 minutga suxovkaga yuboramiz. Yana ustiga tyorkadan chiqan sir sepib yana 15 minut duxovkaga qo’yib olamiz.
Hohishga ko’ra dekor qilib dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaxa💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
Telegram | Instagram | YouTube.
✅Kerakli masalliqlar:
6 ta Tovuq qanotchalari
1 ta piyoz
3 zubchik chesnok
Limon suvi
100 ml tamat soki
3 ta tuxum
1 bog’ shpinat
200 ml Smetana
100 gr eridigan sir
Yog’
Ziravorlar
🔷Tayyorlanishi:
Tovuq qanotchalarani yaxshilab yuvib ustidan mayda to’g’ralgan piyoz va chisnok , ustidan limon suvi , yog’ tamat soki va zirovorla qo’shib marinovka qivolamiz. 1 soat marinovka bo’lishini kutamiz.
Mahsus duxovka uchun idishimizga solib marinovka bo’gan qanotchalarimizi solib ustidan quyish uchun sous tayyorlab olamiz.
Sous uchun :
3 ta tuxum ustidan smetana va shpinat solib blendir qilib olamiz. Shunaqa yashil sousimizi tovuqlarimiz ustidan quyib 180 gradusga 15-20 minutga suxovkaga yuboramiz. Yana ustiga tyorkadan chiqan sir sepib yana 15 minut duxovkaga qo’yib olamiz.
Hohishga ko’ra dekor qilib dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaxa💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring
Telegram | Instagram | YouTube.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤160🥰26👍10👏7💘5🔥2🎉2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
“Oila – yurakning eng tinch maskani, baxtning boshlanish nuqtasi”
Bugun dam olish kuni qizla, oilaviy vaqt o’tkazish uchun ayni payti😌
P.s ha etkancha video ho’jaynimmi tug’ilgan kunlaridan🙈🙈
Bugun dam olish kuni qizla, oilaviy vaqt o’tkazish uchun ayni payti😌
P.s ha etkancha video ho’jaynimmi tug’ilgan kunlaridan🙈🙈
❤518💘66👏40👍39🥰24🎉8🤩5🔥4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Non qo’shganim uchun shunaqa mazali va to’yimli chiqdi. Bilasila non qo’shilgan ko’p retseptla beraman silaga uvol bo’masligi uchun buyam zo’r idea💖
Jaydari “ Non palovli” nonushta
✅ Kerakli masalliqlar:
Asl baraka sosiskalari
1 ta kartoshka
1 ta pomidor
Yapgan non
4-5 ta tuxum
Ko’k piyoz
Ziravorlar
🔹Tayyorlanishi:
Tovani qizitib yog’ quyib birinchi parrak to’g’ralgan kartoshkalarni qizartirib olishdan boshlimiz. Qizargan kartoshkalar ustidan Asl baraka sosiskalarini to’g’rab solib birga qovuramiz. Ketma ketlikda to’g’ralgan non va pomidorlari solib birrov qovurib ustidan ko’k piyoz bilan atalangan tuxum quyib 5 daqiqaga dimlab qo’yamiz.
Mazali va juda to’yimli nonushta bo’ladi .
Yoqimli ishtaxa💖
Jaydari “ Non palovli” nonushta
✅ Kerakli masalliqlar:
Asl baraka sosiskalari
1 ta kartoshka
1 ta pomidor
Yapgan non
4-5 ta tuxum
Ko’k piyoz
Ziravorlar
🔹Tayyorlanishi:
Tovani qizitib yog’ quyib birinchi parrak to’g’ralgan kartoshkalarni qizartirib olishdan boshlimiz. Qizargan kartoshkalar ustidan Asl baraka sosiskalarini to’g’rab solib birga qovuramiz. Ketma ketlikda to’g’ralgan non va pomidorlari solib birrov qovurib ustidan ko’k piyoz bilan atalangan tuxum quyib 5 daqiqaga dimlab qo’yamiz.
Mazali va juda to’yimli nonushta bo’ladi .
Yoqimli ishtaxa💖
❤249👍40💘9🤩8🥰3👏2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Yurakchani bosib yaqinlarizga jo’natib qo’ying
Brizol😎
✅Kerakli masalliqlar:
“Labne” Tvorojniy sir 200gr
200-300 gramm farsh
1 ta piyoz
4 ta tuxum
1 dona boriring
Pomidor 2ta
🔹Tayyorlanishi:
Farshimizani 1ta piyoz bilan (qirg’ichdan chiqarilgan) yaxshilab aralashtirib tashimiz .Hohishga kóra tuz, ziravorlar solamiz.Tayyor farshimizani qólimizada bir xil dumalo koptochalaga bólvolamiza.
Farshli dumaloq koptokchalarimizani yaxshilab yoyvolish uchun tegidan ( huddi vidoda ko’rsatilgandek) va ustidan strech qvolamiz va skavarodkamiz hajmi boyicha yupqa kottaro qilib yoyvolamiz.
4ta tuhumni bita idishga solib yaxshilab aralashtirvolamiza. Tuhumni tovoga blinchikga óxshatib solamiza. Tuhum pishib ketmasidan srazu farshimizani ehtiyotkorlik bilan sovolamiza. 1minut tegi qizarishi bilan tòntarvolamiza va 5 -10 minut pas olovda azgina suv solib, dimlab góshti pishguncha pishirvolamiza.
Tayyor bo’lganidan keyin tovadan olib ichiga tvorojniy sir solib xohlagan nachinkamizani qóyib ( bodiring, pomidor) qo’limiza bilan qattu qilib videoda ko’rsatilgandek o’rab olamiz.
😍😍 Judayam mazali BRIZOL tayyor 😋
Yoqimli ishtaha💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
Brizol😎
✅Kerakli masalliqlar:
“Labne” Tvorojniy sir 200gr
200-300 gramm farsh
1 ta piyoz
4 ta tuxum
1 dona boriring
Pomidor 2ta
🔹Tayyorlanishi:
Farshimizani 1ta piyoz bilan (qirg’ichdan chiqarilgan) yaxshilab aralashtirib tashimiz .Hohishga kóra tuz, ziravorlar solamiz.Tayyor farshimizani qólimizada bir xil dumalo koptochalaga bólvolamiza.
Farshli dumaloq koptokchalarimizani yaxshilab yoyvolish uchun tegidan ( huddi vidoda ko’rsatilgandek) va ustidan strech qvolamiz va skavarodkamiz hajmi boyicha yupqa kottaro qilib yoyvolamiz.
4ta tuhumni bita idishga solib yaxshilab aralashtirvolamiza. Tuhumni tovoga blinchikga óxshatib solamiza. Tuhum pishib ketmasidan srazu farshimizani ehtiyotkorlik bilan sovolamiza. 1minut tegi qizarishi bilan tòntarvolamiza va 5 -10 minut pas olovda azgina suv solib, dimlab góshti pishguncha pishirvolamiza.
Tayyor bo’lganidan keyin tovadan olib ichiga tvorojniy sir solib xohlagan nachinkamizani qóyib ( bodiring, pomidor) qo’limiza bilan qattu qilib videoda ko’rsatilgandek o’rab olamiz.
😍😍 Judayam mazali BRIZOL tayyor 😋
Yoqimli ishtaha💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
❤286👍38🔥7👏2🎉1💘1
“Er-xotin bir fikrda bo‘lsa, bir yo‘ldan yursa — oila devordek mustahkam, hayot esa barakali bo‘ladi”
Qizla sila nima deb o’ylisila🫠 🫠
Qizla sila nima deb o’ylisila
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤449👍66💘13🎉9🥰5👏2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⏱️I smena: 10:00- 12:00
⏱️II smena: 15: 00-17:00
1 ta darsda 4 xil taom tayyorlanadi.
,Issiqtaomlar,Tortlar,Ichimliklar,Nonushta uchun taomlar
,Issiq va sovuq gazaklar, Xamirli taomlar.
(Masalliqlar uchun har darsda 30 000 dan 60 000 so'mgacha pul yig'iladi)
Mo'ljal: Mirzo Ulug'bek FHDYo (ЗАГС)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤55👍11👏6💘3
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Karamli salat
🔹Kerakli masalliqlar:
Karam 1 ta
Sabzi 2 ta
Rediska 3-4 dona
Chesnok 3 zubchik
Asal 1 choy qoshiq
Koʻk piyoz 1 bogʻ
Ta’bga koʻra tuz
Kinza 1 bogʻ
Ukrop 1 bogʻ
Limon 1 ta
Qattiq 100 gr
Smetana 200 gr
✅Tayyorlanishi:
Mayda toʻgʻralgan karam, tyorkadan oʻtqizilgan sabzi, chesnok, ta’bga koʻra tuz solib aralashtiramiz. 5 minutga qoldiramiz. Mayda toʻgʻralgan ukrop, kinza, koʻk piyoz, pare toʻgʻralgan rediska solamiz. Sousi uchun limon siqvoramiz, 1 choy qoshiq asal, qattiq yoki smetana, 1 choy qoshiq gorchitsa solib aralshtiramiz. Karamli salatmizga qoʻshib aralshtiramiz. Hohishga koʻra dekor qilib dasturxonga tortamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
🔹Kerakli masalliqlar:
Karam 1 ta
Sabzi 2 ta
Rediska 3-4 dona
Chesnok 3 zubchik
Asal 1 choy qoshiq
Koʻk piyoz 1 bogʻ
Ta’bga koʻra tuz
Kinza 1 bogʻ
Ukrop 1 bogʻ
Limon 1 ta
Qattiq 100 gr
Smetana 200 gr
✅Tayyorlanishi:
Mayda toʻgʻralgan karam, tyorkadan oʻtqizilgan sabzi, chesnok, ta’bga koʻra tuz solib aralashtiramiz. 5 minutga qoldiramiz. Mayda toʻgʻralgan ukrop, kinza, koʻk piyoz, pare toʻgʻralgan rediska solamiz. Sousi uchun limon siqvoramiz, 1 choy qoshiq asal, qattiq yoki smetana, 1 choy qoshiq gorchitsa solib aralshtiramiz. Karamli salatmizga qoʻshib aralshtiramiz. Hohishga koʻra dekor qilib dasturxonga tortamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
❤122👍20🤩6💘2🥰1👏1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#shirinlik
Choco medovik🍫
✅ Kerakli masalliqlar:
8 osh qoshiq asal
200 gr saryog’
1 choy qoshiq iste’mol sodasi
8 ta tuxum
600 gr shakar
400 gr un
200 gr kakao
800 gr qaymoq
380 gr varyonniy sgushonka
500 gr danaksiz olcha
✅ Ustiga:
250 gr qaymoq
150 gr varyonniy sgushonka
Hohishga ko’ra mevalar
🔷Tayyorlanishi:
Qozonchaga erigan saryog’ bilan asal solib aralashtirib turamiz. 1 choy qoshiq soda solib qizg’ish rangga keltirvolamiz, gaz tegini o’chirib sovushini kutamiz. Tuxum bilan shakarni mikser qilib, ko’pirgandan keyin un va kakaoni elakdan o’tqazib aralashtiramiz. Ustiga asalli massani sovugan aralashmaga qo’shib bir xil massa qivolamiz.
Listga pergament qo’yib massamizni tekis qilib yoyib chiqamiz. (Manga qulay bo’lishi uchun konditerskiy meshokdan foydalandim). Massamizni 160gradusda 20minut duxovkaga yuvoramiz.
Krem uchun: qaymoq bilan varyonniy sgushonkani yaxshilab mikser qivolamiz. Kremimizni pishgan korjlarimiz ustiga videoda ko’rsatilgandek danaksiz olcha qo’yib yig’ib chiqamiz. 1kun xaladilnikda ustini yopib qoldiramiz. Xohishga ko’ra ustiga yana qaymoq va varyonniy sgushonkani mikser qilib, surib olamiz.
Xohishga ko’ra mevalar bilan dekor qilamiz.
Yoqimli ishtaha💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
Telegram | Instagram | YouTube
Choco medovik🍫
✅ Kerakli masalliqlar:
8 osh qoshiq asal
200 gr saryog’
1 choy qoshiq iste’mol sodasi
8 ta tuxum
600 gr shakar
400 gr un
200 gr kakao
800 gr qaymoq
380 gr varyonniy sgushonka
500 gr danaksiz olcha
✅ Ustiga:
250 gr qaymoq
150 gr varyonniy sgushonka
Hohishga ko’ra mevalar
🔷Tayyorlanishi:
Qozonchaga erigan saryog’ bilan asal solib aralashtirib turamiz. 1 choy qoshiq soda solib qizg’ish rangga keltirvolamiz, gaz tegini o’chirib sovushini kutamiz. Tuxum bilan shakarni mikser qilib, ko’pirgandan keyin un va kakaoni elakdan o’tqazib aralashtiramiz. Ustiga asalli massani sovugan aralashmaga qo’shib bir xil massa qivolamiz.
Listga pergament qo’yib massamizni tekis qilib yoyib chiqamiz. (Manga qulay bo’lishi uchun konditerskiy meshokdan foydalandim). Massamizni 160gradusda 20minut duxovkaga yuvoramiz.
Krem uchun: qaymoq bilan varyonniy sgushonkani yaxshilab mikser qivolamiz. Kremimizni pishgan korjlarimiz ustiga videoda ko’rsatilgandek danaksiz olcha qo’yib yig’ib chiqamiz. 1kun xaladilnikda ustini yopib qoldiramiz. Xohishga ko’ra ustiga yana qaymoq va varyonniy sgushonkani mikser qilib, surib olamiz.
Yoqimli ishtaha
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring
Telegram | Instagram | YouTube
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤213👍33🥰7🤩6👏4💘3
Oila bu - bir-biriga suyanch bo‘lib yashash
Sila uchun oila nima gapi davom ettirila🥰
P.s rasmda ho’jeynimla bilan Istanbuldamiza🤗
Sila uchun oila nima gapi davom ettirila
P.s rasmda ho’jeynimla bilan Istanbuldamiza
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤246👍22💘15🥰13👏4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#gazaklar
Yurekchani bosib qo’ying….💖
Baqlajon va sirli gazak🍆
Kerakli masalliqlar:
"Bahadirov" siri xohishga koʻra
Qiyma 500 gr
Pamidor 2 ta
Baqlajon 4 ta
Piyoz 2 ta
Ukrop 1 bogʻ
Chesnok 1 zubchik
Un 3 osh qoshiq
Kukuruzniy kraxmal 100 gr
Suv 100 ml
Ziravorlar
Tuxum 1 ta
Tayyorlanishi:
Baqlajonlarimizni postoligini tozalavolamiz. Videoda koʻrsatilgan kattalikda toʻgʻrab orasini ochvolamiz. Qiyma bilan tyorkadan chiqgan piyozimizaga tuz, universalniy priprava solib aralshtiramiz. Baqlajonlarimizni orasiga qiyma va "Bahadirov" sirlarini solib videoda koʻrsatilgandek qilamiz. Alohida idishimizga un, kukuruzniy kraxmal, muzde suv, tuxum va tuz solib venchikda aralashtirib tayyor boʻlgan baqlajonlarimizni orqa oldini botirib, qizib turgan yogʻda pishirib olamiz. Mayda kubik toʻgʻralgan pamidor, piyoz, ukrop, chesnok va tuz solib aralashtiramiz. Baqlajonlarimiz ustiga solib hohishga koʻra dekor qilamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
Telegram | Instagram | YouTube
Yurekchani bosib qo’ying….💖
Baqlajon va sirli gazak🍆
Kerakli masalliqlar:
"Bahadirov" siri xohishga koʻra
Qiyma 500 gr
Pamidor 2 ta
Baqlajon 4 ta
Piyoz 2 ta
Ukrop 1 bogʻ
Chesnok 1 zubchik
Un 3 osh qoshiq
Kukuruzniy kraxmal 100 gr
Suv 100 ml
Ziravorlar
Tuxum 1 ta
Tayyorlanishi:
Baqlajonlarimizni postoligini tozalavolamiz. Videoda koʻrsatilgan kattalikda toʻgʻrab orasini ochvolamiz. Qiyma bilan tyorkadan chiqgan piyozimizaga tuz, universalniy priprava solib aralshtiramiz. Baqlajonlarimizni orasiga qiyma va "Bahadirov" sirlarini solib videoda koʻrsatilgandek qilamiz. Alohida idishimizga un, kukuruzniy kraxmal, muzde suv, tuxum va tuz solib venchikda aralashtirib tayyor boʻlgan baqlajonlarimizni orqa oldini botirib, qizib turgan yogʻda pishirib olamiz. Mayda kubik toʻgʻralgan pamidor, piyoz, ukrop, chesnok va tuz solib aralashtiramiz. Baqlajonlarimiz ustiga solib hohishga koʻra dekor qilamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
Telegram | Instagram | YouTube
❤142👍19💘7🥰5👏2
❤184🤩15🔥14👍10👏8💘6
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Qizlaa silaga #poleznayarubrika bilan keldim😘
Silayam bir marta shu usulda tayyorlab ko’rila🫠
Reaksiya qoldirmasela bo’midi🫶
Silayam bir marta shu usulda tayyorlab ko’rila
Reaksiya qoldirmasela bo’midi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤236👍48🥰15🎉8💘7🔥4👏4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Chefi mazasiga gap bo’lishi mumkinmas, bir marta bo’sayam tayyorlab ko’rila🤤🤤🤤
Qizlaa sila qanaa usulda tayyorlisila🤗
O’zilani retseptilani qoldirila😉
Qizlaa sila qanaa usulda tayyorlisila
O’zilani retseptilani qoldirila
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤119👍32💘7🔥5🎉2👏1
Qo’liladagi eng og’ir yuk shunaqa ko’p gulla bo’sin❤️
Hammelaga shuni tilab qolaman😘
Obedga nima tayyorlisila bugun😉
Hammelaga shuni tilab qolaman
Obedga nima tayyorlisila bugun
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤443🔥56🥰40💘24🤩11🎉6👍4👏2
Borek
✅ Kerakli massaliqlar:
Qiyma 500gr
Pomidor
Piyoz 1ta
Svetafor balgarskiy 1tadan
Lavash xamiri 1ta
Tuz ta’bga ko’ra
Universal ziravorlar
Talqon
Sabzi 1ta
Sir ta’bga ko’ra
🔷 Tayyorlanishi :
Ishimizani piyoz, svetafor balgarskiy, blendr qivolishdan boshlimiza. Qiymaga blenderdan chiqazilgan piyoz, svetafor balgarskiy, tuz, universal ziravor va talqon qo’shib yaxshilab aralashtirvolamiz.
Huddi videoda ko’rsatilgandek forma qilib duxovkaga 180 gradusga 30minut pishirvolamiz. Lavash hamirini 4ga bo’lvolib qirg’ichdan chiqqan sirimizani ustiga kotletimizani qo’yib huddi videoda ko’rsatilgandek o’ravolamiz. Tovada yog’ qizdirvolib , lavashlarimizani ikki taraflama qizartirib pishirvolamiz. Xohishga ko’ra dekor qilib dasturxonga tortamiza.😍
Yoqimli ishtaha.💖
✅ Kerakli massaliqlar:
Qiyma 500gr
Pomidor
Piyoz 1ta
Svetafor balgarskiy 1tadan
Lavash xamiri 1ta
Tuz ta’bga ko’ra
Universal ziravorlar
Talqon
Sabzi 1ta
Sir ta’bga ko’ra
🔷 Tayyorlanishi :
Ishimizani piyoz, svetafor balgarskiy, blendr qivolishdan boshlimiza. Qiymaga blenderdan chiqazilgan piyoz, svetafor balgarskiy, tuz, universal ziravor va talqon qo’shib yaxshilab aralashtirvolamiz.
Huddi videoda ko’rsatilgandek forma qilib duxovkaga 180 gradusga 30minut pishirvolamiz. Lavash hamirini 4ga bo’lvolib qirg’ichdan chiqqan sirimizani ustiga kotletimizani qo’yib huddi videoda ko’rsatilgandek o’ravolamiz. Tovada yog’ qizdirvolib , lavashlarimizani ikki taraflama qizartirib pishirvolamiz. Xohishga ko’ra dekor qilib dasturxonga tortamiza.😍
Yoqimli ishtaha.💖
❤36👍10🔥8💘4👏1